//
du läser...
Stockholm

Digital Agenda för Stockholm

Digital Agenda för Stockholm.
Hur kan vi med hjälp av smarta IT-lösningar öka innovationerna, tillväxten och konkurrenskraften och få ett hållbart samhälle? Det var några av de frågeställningar som diskuterades då Stockholm 7 juni arrangerade en hearing om en Digital Agenda för Stockholm hos Kista Science City. Resultatet ska överlämnas till IT-minister Anna-Karin Hatt.
Digital Agenda för Stockholm
Moderator Magnus Höij, chefredaktör Internet World, ledde samtalet som bland annat handlade om att företagen och politiken inte nådde och/eller förstod varandra. Med gemensam förståelse skulle mycket mer kunna göras och förbättringar snabbare bli verklighet.
Johnny Gylling, CSR-ansvarig hos Telenor, berättade om hur deras ledningsgrupp hade praktiserat i Riksdagen, på Näringsdepartementet, och hos PTS, i syfte att lättare förstå andra och därmed lättare kunna hitta lösningar på andras utmaningar.
Digital Agenda för Stockholm

Annonser

Om SvartFiber

Den här sidan handlar om behovet av bredband för tillväxt, innovationer och smarta och gröna lösningar. Men även att bredbandet är framtidssäkert och designat för att möjliggöra konkurrens, mångfald och valfrihet. Och gärna exempel kopplade till Stockholm - en stad på väg mot världsklass.

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följ bloggen - skriv in din e-post-adress

Gör sällskap med 6 andra följare

Twitter

Facebook

Annonser
%d bloggare gillar detta: