//
du läser...
Bredband, Stockholm

Stockholm föredöme i bredbandsutbyggnad

ICF - BBE 2011 i New York
Vid den internationella konferensen om ”bredbandsekonomi” i New York, fokuserade Robert Bell, grundare av Intelligent Community Forum, sin inledning på hur Stockholm har valt att bygga ut IT-infrastrukturen och de positiva effekterna det har gett.
– Att bygga ett fibernät, öppet för alla på likvärdiga villkor, är ett mycket bra exempel på hur en stad bör agera för att främja konkurrensen, öka valfriheten och möjliggöra för alla få tillgång till den IT-infrastruktur de behöver, sa Robert Bell.
Konferensen Building the Broadband Economy 2011, detta år med fokus på e-Hälsa, arrangeras 1-3 juni i New York av tankesmedjan Intelligent Community Forum. För Stockholms räkning deltar Hanna Brogren, kommunikationschef för Stockholms stad, Anette Scheibe Lorentzi, vd Kista Science City, och Anders Broberg, informationschef Stokab, Stockholms stads IT-infrastrukturbolag.

Annonser

Om SvartFiber

Den här sidan handlar om behovet av bredband för tillväxt, innovationer och smarta och gröna lösningar. Men även att bredbandet är framtidssäkert och designat för att möjliggöra konkurrens, mångfald och valfrihet. Och gärna exempel kopplade till Stockholm - en stad på väg mot världsklass.

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följ bloggen - skriv in din e-post-adress

Gör sällskap med 6 andra följare

Twitter

Facebook

Annonser
%d bloggare gillar detta: